Közzétett elemek

Szélmalomból luxusotthon

Ritkán látni olyan különleges ingatlant, amit most kínálnak eladásra Angliában. A szélmalomból lett otthon egyszerre luxus és tűnik kifejezetten élhetőnek és családiasnak, ami azért nem mindig természetes. Nekünk bejön.

cim_715.jpg

[...] Bővebben!Amikor a kocsikulcs drágább, mint a kocsi

Ha azt gondolnánk, hogy már nem lehet mivel feldobni a méregdrága szuperautókat, akkor tévedünk: itt van ugyanis a karkötőként hordható kocsikulcs. S nem is akármilyen.

cim_714.jpg

[...] Bővebben!Így néz ki Emma Stone csajos otthona

Vélhetően nagyobb és még fényűzőbb házba akar költözni a háromszoros Oscar-jelölt színésznő. Emma Stone ezért adná el 358 négyzetméteres Beverly Hills-i otthonát. A négy hálószobás, négy és fél fürdőszabás házért 3,9 millió dollárt kér.

cim_713.jpg

[...] Bővebben!A világ legdrágább hotelszobája

A Palms Casino Resort a híres Las Vegas-i sugárút, a Strip közelében található. Három szállodából áll, összesen 1200 vendég fér el a szobákban. A komplexumhoz rengeteg étterem, koncertterem és természetesen kaszinó is tartozik.

cim_712.jpg

[...] Bővebben!Így lett Michael Jordan a leggazdagabb sportoló

A valaha volt legnagyobb legnagyobb kosárlabdázó több mint 15 éve visszavonult, évente mégis még mindig többet keres, mint a jelenlegi sztárok.

michael_jordan_foto_nba_com.jpg

[...] Bővebben!Elképesztő ára van a világ legdrágább parfümjének

Egy kellemes illat nem csak a viselőjének, de a környezetének is feldobhatja a napját. Más kérdés, ha ezért jócskán több, mint 1 millió dollárt (!) kell kifizetni.

shumukh_parfum_cim.jpg

[...] Bővebben!Nézd meg Mel Gibson villáját!

Az Oscar-díjas színész-rendező 2008-ban vette meg a 611 négyzetméteres villát, 11,5 millió dollárért, az akkor váló David Duchovnytól és Tea Leonitól. Most eladná, ráadásul csökkentette is az árát - csekély 14,5 millió dollárt kell fizetni érte a leendő vevőnek.

cim_711.jpg

[...] Bővebben!Durva üzenet került a méregdrága pulcsira

Megint bebizonyosodott, nem teljesen mindegy, hogy mi van ráírva arra a ruhadarabra, amit viselünk, még ha nem is értjük.

cim_710.jpg

[...] Bővebben!Carmen, a csábos

Miként az előzetesen már mi is beharangoztuk, a genfi autószalonon bemutatta új autóját, a Carment az 1930-as évek népszerű luxusautómárkája, a Hispano Suiza.

elol_3.jpg

[...] Bővebben!Lebegő luxusházak

A Miami Jacht Show-n mutatkozott be az Arkup nevű cég és a brazil Artefacto közös projektje, az úszó csodaház. Összesen négy hálószoba, valamint négy és fél fürdőszoba található benne, a teljes területe pedig 240 négyzetméter.

cim_708.jpg

[...] Bővebben!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!