Közzétett elemek

Kibérelhető Sinatra malibui mennyországa

Akár már 110 ezer dollárért (30 millió forintért) kibérelhető minden idők egyik legnagyobb énekese, Frank Sinatra és utolsó felesége, Barbara malibui búvóhelyén kialakított, teljesen bútorozott nyaraló.

cim_576.jpg

[...] Bővebben!Egymillió dolláros ruhában esküdött a Swarovski-örökös

Múlt hétvégén tartották a 23 éves Victoria Swarovski és müncheni szerelme, az üzletember Werner Mürz esküvőjét. Az nem kifejezés, hogy az esemény csillogó volt – de hát ez a minimumelvárás egy kristálybirodalom örökösétől.

victoria_swarovski_eskuvoi_ruha_foto_chris_singer_johannes_kernmayer.jpgÚj szuperautóval jön a Bugatti

Az új Bugatti a Chiron drágább változata lesz, ami nem csekélység, hiszen az eredeti is 3 millió dollárba kerül. Az új Bugattiból mindössze 40 darabot gyártanak és augusztus végén mutatják be.

bugatti_divo.jpg

[...] Bővebben!Ilyen helyen él egy angol futballsztár

Theo Walcott hosszú évekig egyike volt az angol futball legnagyobb reménységeinek. Mást ne mondjunk, 19 évesen ő volt a legfiatalabb angol focista, aki mesterhármast lőtt a válogatottban, ráadásul éppen Horvátország ellen.

cim_575.jpg

[...] Bővebben!Különleges Szörnyeteggel ünnepel a Ducati

Az első Monster megjelenésekor 1993-at írtak, a Ducati most egy különleges kiadással ünnepli a Monster születésnapját. Ez az a motor, melyet sokszor emlegetnek a naked bike mozgalom egyik meghatározó tagjának, mi több, az egész egyik elindítójának.

cim_574.jpg

[...] Bővebben!Híres órák híres viselői

Nem ismerhetjük személyesen a férfiakat, akiknek a neve kiállta az idők próbáját, de az óráik mesélnek róluk. A drága órák egyrészt státusz-szimbólumok, másrészt megmutatják, hogy viselőjük melyik divatáramlat mellett tört lándzsát. Lássunk 6 híres férfiút és menő óráikat!

kennedy.jpg

[...] Bővebben!Különleges bringával jön a Mercedes

A Mercedes egy endurance utcai kerékpárral jön ki ősszel. A maga nemében úttörő járgány a kanadai luxus kerékpárgyártóval, az Argon 18-al együttműködésben készül.

cim_570.jpg

[...] Bővebben!A tengerek Ferrarija

A Cannes-i jachtfesztivál alkalmával mutatkozik be szeptemberben a brit hajóépítő cég, a Princess első R osztályú sportjachtja (vagy inkább motorcsónakja) az R35-ös.

cim_572.jpg

[...] Bővebben!Elárverezik Ayrton Senna sisakját

Egészen pontosan az egyiket, még pontosabban azt, amit 1994-ben, azaz a halála évében viselt a franciaországi Paul Ricard pályán zajló tesztelés során. Aki szeretne a relikvia új tulajdonosa lenni, annak jó mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

cim_573.jpg

[...] Bővebben!Arábiai Gazellák különleges klubja

Egészen érdekes klub alakult nemrégiben Dubaiban, ahol nők álltak össze, hogy ők is vezethessék a legújabb szuperautókat. A szexizmus ellen és a vezetés élményéért vették fel a harcot.

cim_569.jpg

[...] Bővebben!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!