Közzétett elemek

A pánikszobán sem spórolnak a szupergazdagok

A lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok számának emelkedése miatt a szupergazdagok óvatosabbá váltak, de a robbanás- és golyóálló szobákra is a luxus a jellemző.

panikszoba_foto_columbia_pictures.jpgJodie Foster és a filmbeli pánikszoba - luxusban sehol sincs

[...] Bővebben!A lakás, amiben Kate Middleton hajadonként élt

Eladó Kate Middleton egykori otthona, ahol még azelőtt élt, hogy hercegné lett volna belőle. A London elegáns negyedében, Chelsea-ben található házat a szülők, Michael és Carol Middleton vették lányaiknak, Kate-nek és Pippának még 2002-ben.

cim_660.jpg

[...] Bővebben!Meglepőt húzott a Gucci

Sok mindent várt volna az ember a Guccitól, azt talán kevésbé, hogy könyvesboltot nyit New Yorkban. Pedig a divatmárka pontosan ezt tette, ráadásul egy kis, leginkább a független, hangulatos helyekre hajazó üzletet álmodtak és valósítottak meg az amerikai nagyvárosban.

cim_657.jpg

[...] Bővebben!Álomotthon a parton - itt élt Frank Sinatra

Eladó Frank Sinatra egykori malibui háza, a sokat látott villát 12,9 millió dollárért kínálják. A tengerparti ingatlant a híres énekes és negyedik felesége, Barbara az 1990-es években vásárolta 3 millió dollárért.

cim_659.jpg

[...] Bővebben!A kétmillió dolláros cipő és társai

Fontos, hogy kényelmes és stílusos lábbelit hordjunk – most bemutatunk öt drága darabot, így minden hétköznapra másikat lehet választani. A skála a brutálisan drágától az egészen elviselhető összegbe kerülőig terjed.

cim_jason_of_beverly_hills.jpgEzért a kétes küllemű cipőért 2 millió dollárt kell fizetni. Hétfőre jó lesz?Nézz be Rihanna luxusházába

Nem hozott szerencsét Rihannának másfél évvel ezelőtt vásárolt Los Angeles-i villája. Többször megpróbáltak betörni hozzá, májusban pedig egy férfi be is jutott, de nem lopott el semmit, csak egy napig ott tartózkodott. Ezek után nem csoda, hogy meg akar szabadulni a háztól.

cim_658.jpg

[...] Bővebben!Már terepen száguld az új Aston Martin

Az Aston Martin a legújabb luxuskocsigyártó, amely beszáll a SUV-piacra: modellje a DBX nevet kapta. A kész autót 2019 utolsó negyedévében mutatják be, majd 2020-tól lehet megvásárolni, de egy működőképes prototípust már kivittek az utakra, és egy walesi raliszakaszon tesztelték.

cim_656.jpg

[...] Bővebben!A vécében is tévé van Samuel L. Jackson lakásában

A Ponyvaregény és a Marvel-filmek sztárja és felesége, a szintén színész LaTanya Richardson jókora haszonnal adna túl a takaros ingatlanon. A pár 2005-ben 4,8 millió dollárért vette meg a lakást Manhattan egyik exkluzív területén, most pedig 13 milliót kérnek érte.

nappali_253.jpg

[...] Bővebben!Dubaji luxusút vásárlásfüggőknek

Egy hajótársaság külön csomagot állított össze a vásárlás megszállottjainak, és megkéri az árát. Ha valakit ez boldogít: a legvadabb plázázási álmok is valóra válhatnak.

oceanjaro_royal_caribbean_foto_royal_caribbean.jpg

[...] Bővebben!Újraértelmezte a karácsonyfát a sztárdizájner

A londoni Claridge hotel nem csak arról híres, hogy a brit főváros exkluzív szállodáinak egyike, hanem arról is, hogy karácsony környékén mindig valamilyen meghökkentő karácsonyfával áll elő. Idén sincs ez másként.

cim_655.jpg

[...] Bővebben!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!