Közzétett elemek

Puzsér nevét tilos kimondani a Tilos Rádióban!

Az alábbi hangfelvétel ékesen tanúskodik róla, hogyan viszonyul a Soros György által támogatott Tilos Rádió az egyetlen ellenzéki figurához, aki - függetlenül attól, hogy egyetértünk-e vele vagy nem - mond is valamit, amit lehet politikai célkitűzésként értelmezni.Létező személy-e Fekete-Győr András?

Nem célom egyelőre Puzsérnak kampányolni, mert nem ismerem még a programját, és eddig nem vagyok a Sétáló Budapest nagy rajongója, de amit néhány „ellenzéki” csinál vele 8 év értékelhetetlen vegetálás után, az szégyen és gyalázat.Luxus Vivien nem érti, hogy akit otthon vernek, miért nem megy inkább a híd alá

Ha a Sátán az Instagramon öltene testet, éppen olyan hanyag megvetéssel préselne ki lájkot mások nyomorából, mint Vasvári Vivien a családon belüli erőszak áldozataiból. A Feleségek Luxuskivitelben riherongyos médianémbere (és ha letörik a kezem, akkor sem írom, hogy sztárja) olyasmit lépett, amit soha, de soha nem gondoltam volna, hogy bárkinek is lesz gyomra: ötvözte a feminizmust Szabó Péterrel, hogy néhány motivációs féligazsággal vethesse meg azokat, akiknek a Balaton Sound VIP-páholya és a kokain helyett csak családon belüli erőszak jutott.CNN: ennek az országnak a legnagyobb terrorfenyegetése a fehér ember!

"Mindig próbálom hangsúlyozni, hogy nem szabad démonizálnunk egyetlen csoportot vagy etnikumot sem (...) Meg kell szüntetnünk az embercsoportok démonizálását, és észre kell vennünk, hogy a legnagyobb terrorfenyegetése ennek az országnak a fehér ember. Legtöbbjük a jobboldalon radikalizálódik. Valamit tennünk kell velük: nincs semmilyen rájuk vonatkozó helyváltoztatási tilalom... Mint például a muszlimoknál...Vajna Tímeától undorodni nem politikai meggyőződés kérdése!

A balliberális véleményharsonák egységes orkánja kürtöli tele a közösségi médiateret Vajna Tímea újabb szemérmetlen proletárhergelésével. Magángéppel Amerikába szállítani egy macskát szerintem egyébként mindenkinek szíve joga, ráadásul Andy Vajna azelőtt is nagyjából hasonló holywoodi-i luxusban élt, mielőtt a NER-hez csatlakozott volna, nekem tehát nem az a bajom, hogy ilyesmi megtörténik (nem irigyeltem soha a luxust, és nem is tekintem a szegénység okozójának). A pofátlan kivagyiság promózása zavar.Ez a mém most a legnépszerűbb a nyugati közösségi médiában

Ugrásszerűen szökik fel a népszerűsége az NPC-mémnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa szerte. A rövidítés eredetileg non-player charactert, vagyis nem játékos karaktert jelent, amit a videojátékok világában azokra a mellékszereplőkre használnak, akik mögött nincs valódi, élő játékos, csupán a világ – ha úgy tetszik, a Mátrix – díszletei. Egyéni személyiségük nincs, ha rájuk kattintunk, ugyanazokat a mondatokat képesek csak ismételgetni.A Kőbányai Szopófantom tarthatja az idei Pride nyitóbeszédét

A szexuális kisebbségek mellett idén a hajléktalanok iránti feltétlen odaadást is szeretné zászlajára tűzni az Amnesty International által kivitelezett humbákföldi Pride-eseménysorozat. Az egyenlőbb társadalomért kiálló civilszervezet szerint tarthatatlan, hogy a hajléktalanokat normák követésére szeretné kötelezni a magyar kormány, tekintve, hogy a normák számos tudományos kutatás szerint a patriarchális értékhierarchiára épülő társadalmi konstruktumok, amik kizárólag a zsidó-keresztény kultúra fehér, ciszhetero férfijainak kiváltságait konzerválják.Hagyjuk már a képmutatást a csövesekkel!

Ha valakinek még kérdéses, miért nem tekintik saját olvasóik sem hiteles forrásoknak a balliberális sajtótermékeket, a hajléktalanok kapcsán tanúsított képmutatás mindenre választ ad. Hasábjaikon a határtalan ostobaság és a cinikus demagógia szégyentelenül tesz erőszakot a tényeken, miközben mintha a világ fekete volna és fehér, a becsületes, méltóságukért küzdő hajléktalanok ellen fellépő kegyetlen és rendpárti hatalmat vizionálják. Vélemény.Transzneműnek vallotta magát, női börtönbe került, és a rabtársakat erőszakolta

Rablásért, súlyos testi sértésért és szexuális erőszakért került bíróság elé a brit Karen White, akire transzneműségére hivatkozva annak ellenére is nőként tekintettek, hogy nemváltoztató műtéten eddig nem esett át. A korábban pedofíliáért is büntetett férfit ezért kénytelenek voltak női börtönbe küldeni, ahol – hogy, hogy nem – többeket is megerőszakolt. Korábban egy idős állampolgárt a saját lakásában késelt meg, majd arra hivatkozott, hogy az szexuálisan zaklatni próbálta. A következő történet lehetne a South Park, vagy a Black Mirror egyik durvább sztorija, de nem az. Ez a valóság.Felháborító: törléssel fenyegette meg a Facebook a 888-at!

Semmi okom nincs szeretni a 888 nevű nívótlan szennyportált, mégis úgy érzem, tarthatatlan, amit a Facebook művel velük: több bejegyzésüket törölték az elmúlt hetekben, és "utolsó figyelmeztetésként" üzenetet kaptak, hogy a következő posztnál, ami "közösségi elveket sért", törlik az egész oldalt.
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!