Közzétett elemek

Vili bácsi bordalát már hallottad?

Több éve kering az internet hajszálereiben az alábbi, méltatlanul mellőzött műalkotás. Amikor azt felételezzük, hogy Várkonyi András már a művészet zenitjére hágott a Barátok Közt Vili bácsijaként, csak a saját műveletlenségünk oklevelét állítjuk ki, ezért szeretném, ha követőim is megismernék a Borkóstoló c. örökzöldet, aminek már rég a nyilvánosság aortájában kéne lüktetnie.Eltitkolt hírek: ezért káros a szélerőmű

Napjainkban egyre kardinálisabb probléma a klímaváltozás. Az Északi-sarkon soha nem látott, 20 Celsius-fokos hőmérséklet-emelkedést észleltek, ami a jégsapka olvadásának következtében katasztrofális következményekkel járhat a világtenger szintjének emelkedése miatt. Az alternatív energiaforrások évszázadok óta foglalkoztatták a tudósokat, ám az elmúlt évtizedekben mindennél nagyobb szerephez jutottak. Magyarországon ezek közül a napenergia, a geotermikus energia és a szélenergia kihasználása jöhet szóba.Az ország alkoholizmusáért egy személyben Tibi atya felel!

A fentebb olvasható ill. ehhez hasonló főcímekkel próbálnak egyes, magukat hírközlő médiumnak aposztrofáló oldalak nagyobb publicitást szerezni. Mert ugye Tibi atya neve jól cseng, vele sok mindent el lehet adni. Tibi atya Magyarország etilizmusának alfája és omegája, aki nemezisként egy országot taszít az alkoholizmus mocsarába. Lófaszt, hogy a költő szavaival éljek.

Mi az az alkoholizmus?Lehet, hogy ez az év legundorítóbb lakáshirdetése?

Az alábbi lakásra a Duna House hirdetései között lettünk figyelmesek. Ablaka nincs, tizenkét négyzetméter, felújításra szorul, és most csak potom tizenhatmilláért vesztegetik! Semmiképp sem szeretném, hogy annak, akinek a nagyapját elvitte a (valószínűleg ebben a lyukban összeszedett) tüdőgümőkór, a nyakán maradjon! Úgy gondoltam, írok egy pár sort, hátha vevőre talál!Szar napod van? Akkor ők mit mondjanak?

Kár szomorkodni, dicsértessék!9 dolog, amit SOHA ne mondj egy nőnek

Kivéve persze, ha fétised, hogy orbitális pofonokat kapsz visszakézből. Figyelem, kipróbálás csak saját felelősségre! 

1. Wow, nem is tudtam, hogy valaki használ még póthajat. 

2. Tinderen azt hittem a 165 a magasságod, nem a súlyod.

3. Nem semmi a bajszod, mindig is ilyet szerettem volna.

4. Bocsi, összekevertelek valakivel, aki egy jó csaj.

5. Nagyon szép a hajad, mióta fested feketére a tövét?Vitafelhívás az adóforintjainkon hazudozó Megadja Gábornak!

Lassan egy hete nyivákol már a komplett kormánypárti média az SzDSz sötét éveit megszégyenítő sivalkodás közepette, amiért a Konok Péteren röhögő Megadját oda küldtem, ahová szerintem való. Valamennyi kormányközeli médium az EchoTV-től a 888-ig gyaláz és hazudozik rólam, Megadja Gábor pedig a becsületre hivatkozva teátrálisan nem áll ki velem vitatkozni, amiért azt nem videó, hanem podcast-formátumban vagyok hajlandó vállalni.A 888 szerint a hozzám hasonlókat agyon kéne lőni!

Úgy tűnik, megcselekedtem a megbocsáthatatlant: ugyanúgy mertem kritizálni a cinikus kormánypárti trollt, Megadja Gábort, ahogy azt bármelyik ellenzéki újságíróval teszem, ha alapvető emberi normákba gázolnak.Megszűnik Puzsér Róbert műsora, a Sznobjektív!

"Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak. Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t. Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem.Megsemmisítettem a kormánytrollt, a lakájmédia bosszút áll

Az alábbi szöveg kizárólag az én álláspontomat tükrözi, nem a blogstar szerkesztőségét. A bejegyzés létrejöttét követően e-mailen jelezték, hogy ők ezt a vitát a részükről lezártnak tekintik.
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!