Közzétett elemek

Vissza a 80 as évekbe!

Az ötleten nagyon sokan elgondolkodtak már biztos, de kivállalná ezt be? Egy hétig Zéró internet mennyire tud fájni?


RSS InfoFilmajánló hétvégére: Eszeveszett mesék (Relatos salvajes / Wild Tales)

A 2014-es év egyik legjobb vígjátékában olyan embereket követhetünk nyomon, akiknél az egyik nap végleg betelik a pohár. Egy flört váratlan eseményekhez vezet, egy pincérnő felismeri az uzsorást az egy egyik vásárlójában, aki tönkretette a családját, egy autós ütközés ámokfutáshoz vezet, a bombaszakértő szembesül a végtelen bürokráciával, egy apa a fiát szeretné megmenteni a börtöntől, egy menyasszony pedig az esküvőn jön rá, hogy vőlegénye megcsalta, sőt, szeretőjét a lagzira is meghívta.Hova tűnt csirke


RSS InfoLIL G x NEMAZALÁNY - Petőfi Sándor (Official Music Video)

Ezt mindenféle kíváncsiságból rakom ide. Nyilván ezt a stílust itt senki se szeretni, de a szövege naprakész. Modernség.


RSS InfoVegyes képek a világból


RSS InfoCsirke munkája nehéz, na


RSS InfoSzőke és még tolatni is tud


RSS InfoMade in Kína


RSS InfoA Playback istenei


RSS InfoBolondos képek


RSS Info
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!