Közzétett elemek

Cipőmániások szevasztok!

qqqqq.jpg

Gyertek Dürlinbe!Mit nemNem velünk, rajtunk

Összefoglaló agyhalottaknak és 2010-ben kómába esetteknek B)Cipruson is megtalálták Patakyt az idegenek

pataky-e1501063755456-1280x829.jpg

Követik már mindenhova. De nem para. Alap inkább.Subba Records: NorB - Divat majmokCÉBÉÁ VARÁZS

 

de még milyenKelemen Anna vs. Ronaldo

 Pokoli történet: Tvrtko s

Vidáman indult a reggel a Paprika TV -n ATV-n. Tvrtko addig jampikodott, hogy hirtelen felindulásból  a ráment a világ egyik legerősebb chili paprikájára élőadásban.

Meg is lett a baj egyből.Se köpni, se nyelni nem tudott a finom fűszernövény ízétől. (A paprika kapszaicin skálán mérik, ezen a legerősebb magyar erős paprikák 80-100 ezer egységnyi között vannak, a műsorba elhozott chili viszont kettőmillió egység feletti.)Subba gasztró: Kozsó és Jeszy

Margarinon megfuttatot csirke. Rohadjon meg mindkettő B)
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!