Bevállalnád?

Huuuhuuu, de szeretem a vidámparkokat. Szívesen ki szoktam próbálni minden őrültséget, amit csak lehet. Alapjába véve bátornak titulálom magamat ezen téren, de mindig kell 5 percet ácsorognom a félelmetesebb dolgok előtt mire rászánom magamat. Illetve mérlegelem, hogy szervezetem számára mennyire fontos az étel, amit elfogyasztottam, vajon elég fontos, vagy ki lehet hányni?
Anno minden régi mese felhasználta azt a poént, hogy egy mesekarakter leugrik egy rámpáról és egy pohár vízbe esik bele...természetesen ők belefértek a pohárba, de mindenki tudta, hogy állat az, aki ezt igazából is ki akarja próbálni. És láss csodát az emberi hülyeség határtalan, nézzük csak meg ezt a klasszikust:

[...] Bővebben!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!