Subba SZÍV iWiW: BOTRÁNY!

 Update: Köszönjük a gyors megfejtést mindenkinek, javítottuk a linkeket. Továbbra is várjuk szeretettel a béna ismerőseitek iWiW adatlapját!

 

Szerkesztgetjük békésen nektek a régóta várt iWiW gyűjteményt, amikor arra leszünk figyelmesek, hogy NEM LEHET LINKELNI a felhasználók profiljára! BOTRÁNY!!! Egy apróbb agyvérzés után úgy döntöttünk, hogy kitesszük a linkeket is. Ha így sem működik akkor majd megpróbálunk valami mást kitalálni. Ez van, reméljük kerül egy használhatóbb ötlet, amivel át lehet hidalni ezt az új intézkedést az iWiW részéről. 

 

Dörzsöltebb, tapasztaltabb subba olvasóknak létezik egy megoldás, a szegény bénább olvasók sajnos most így kimaradnak ebből. Menj be az iWiW oldalára, klikkelj a jobb felső sarokban a "Hogysmint, X Y?" linkre, itt a linkben szereplő "userID=11111" számsort át kell írni az alább látható felhasználok linkjében található utolsó számsorra.  

 

- Jojó üss! 

- Fotosop Awards: Mocis

- Második hely, tök laza!

- Harmadik hely, esküvői ruha ultra pszichopata fotosop 

- Őt csak azért mert ilyen sok szép képet egyszerre még sehol eddig SZERKESZTŐI SZEM AZ ANYÁD PICSÁJÁT!

- Szivemmel. Azért ilyen fiatalon ekkora ősz bajuszt torkozni!

- Viktor az élet tetején csöcsöket markolva

- A hónap iWiW frizurája 

Oké, hogy "születésed első pillanatától szerelmes vagyok a gyermekembe", de baszki azért mégis!

- Párosék

- Ez csak egy kedves humoros kép

 

 
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!