Kenyereztetés

Tudjuk, hogy a modern ember nem hajkurássza az információt, az megtalálja őt. Nektek sem kell a Gyakorikérdések.hu-t böngésznetek, kikukázzuk nektek a legnagyobb barmokat. Tessék, fogadjunk hogy nem hallottatok még a kenyereztetésről!

Ha ritkábban masztiznék több spermám lenne?
15/f
évek óta naponta masztizok, és nagyon kevés spermám van...
csak nem merem sokáig tartóztatni magam, mert magömlést sem szeretnék.. úgy vetődött fel bennem a kérdés, hogy haverok mondták a zsömlézést/kenyerezést* stb.. ki mivel csinálja..
és ugye ehez azért nem elég 1 nagyon pici...
és kitalálták hogy vmikor sátrazásnál, buliba megcsinálhatnánk ha sokan vunk... esetleg lányoknak felesz v merben
______
magyarázat:
*azt jelenti, hogy van x fiu.. mindenkinek kell 1 szelet kenyér, v zsömle.. mindenki ráveri/beleveri és aki a leglassabban megy el, meg kell ennie... /vagy bele ennie/A kérdés kiírásának időpontja: tegnapelőtt 23:59

 
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!