Na, ez már szerelem!

Alapból elég gusztustalan, ha valaki lovakat kefél, de mi van, ha beleszeret egy paciba? Mert másra nem tudok gondolni Rodell Vereen esetét olvasva, aki nem elég, hogy próbaidőt kapott egy patás megrontásáért, hanem ezek után képes volt újra abuzálni a szerencsétlen jószágot, aminek az eredménye remélhetőleg egy csinos kis beutaló lesz a jó öreg seggbekúrósba.

 

Sugar gazdája pár honapja lett figyelmes arra, hogy a 21 éves állat furcsán viselkedik, különféle fertőzései vannak (ejnye Rodell!!) és mintha az istállójában is járt volna valaki.

A rendőrség természetesen azt állította, hogy nem lehet ugyanaz a fickó a tettes, de Barbara elhatározta, hogy megvédi lova erkölcseit (és punettije épségét), ennek érdekében pár nap sikertelen megfigyelés után mozgásérzékelő kamerákat helyezett el a karámban, amik felvételeit visszanézve nem hitt a szemének; ugyanaz a fickó prütykölte a jó öreg Sugart.

Barbara nem tökölt sokat, elbújt, majd mikor este a kalandra éhes Rómeó újra megjelent, shotgunnal tartotta sakkban a mindent tagadó udvarlót, míg ki nem érkeztek a hék.

Az 50 éves Vereen ötéves börtönbüntetést is kaphat, hisz megkínálták még betörés  és magánlaksértés vádjával is, bár szerintem annak is örülhet, hogy a feldühödött tulajdonos nem lőtte tökön :-D

Forrás: Metro.co.uk
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!