Szuperpuma: Rekordfétis

Kedves Pajtások, hihetetlen pofára bukkantam szörfölés közben!

A 67 éves úr az indiai Delhiben él, notóriusan állítja be a létező legfurkóbb világrekordokat, amivel elmondása szerint elismerést szeretne kivívni India lakóinak, és természetesen magának. Ennek érdekében eddig olyan orbitális faszságokat követett el, mint például egy több, mint 1,5 méter magas kockacukorból épített torony, vagy a saját 61 éves sógorának örökbefogadása :-D Ez a kattanás nagyjából  ’91ben kezdődött nála, ekkor 1001 órán keresztül tartott mozgásban egy robogót. A derék autóalkatrész-gyár tulajdonos azóta 19 világrekordot állított be, még a nevét is megváltoztatta Har Parkashról Guiness Rishire, de hiába, egyik se került be a Rekordok Könyvébe. A jó Rishi igazi szuperpumaként azonban nem adta fel, tovább próbálkozott, ez év elején például a ketchupszippantásban villantott egy erőset: szívószállal (sajnos nem orrba) 450 millilitert 39 másodperc alatt!

 

 

Mondanom se kell, hogy Guinness-ék ettől sem hatódtak meg, de a csávó csak nem adta fel, legújabb terve szerint a világ összes zászlóját a testére fogja tetováltatni, ami mintegy 12500 dodójába fog fájni, és úgy 3 évig fog tartani. Gondolom, azt se kell mondanom, hogy a felesége és a családja nincsenek oda az ötletért.

A képen láthatjátok, hogy már el is kezdte, először az arcára tetováltatta a számára legfontosabb zászlókat, de úgy látszik nagy az Ő szíve, mert összesen 60 darab, egyenként 2,5 centis zászlót szeretne elhelyezni a fején :-D

Sőt, a zászlók számával se fukarkodik, hisz bár hivatalosan csak 201 ország van a Földön, hősünk nagylelkűen magára varratja pl. Skócia és az Indiai Kongresszus Párt lobogóját is, hadd legyen meg a 220.

Valszeg lesz némi gond a türkmenisztániak aprólékosan kidolgozott perzsaszőnyeg motívumával, vagy azzal, hogy Mozambikban annyira kamázzák az AK-47et, hogy még a zászlójukra is felkerült (persze ez pár centiben nem biztos, hogy akkorát üt, mint ahogy ők elképzelték), de valahogy az a gonosz sejtésem, hogy nem emiatt fogja ismét bukni a Rekordok Könyvét. 

 
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!