Előkerült Alekosz terhes barátnője

 

Nem is jut eszünkbe éppen ki volt az utolsó sztár Amerikában, akinek igen borsos gyermektartást kellett fizetnie a balkézről érkező gyermekei miatt. Elvis Presley újonnan előkerülő állítólagos gyermekeinek a száma is évente meghaladja a 20-at. Az, ha figyelemre vágyó nők hírtelen úgy érzik, hogy megfogant bennük egy totál ismeretlen magja, az bizony a legjobb fokmérője az aktuális népszerűségnek.

Sajnos nálunk, mint tudjuk még a narancs is savanyúbb. Ezért egyelőre be kell érnünk, egy állítólagos terhes barátnővel, akit az egyik színvonalas bulvár újság pihent agyú újságírója talált ki.

Olvass tovább
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!