Elkezdték vizsgálni SMS csalások lehetőségét

 

 

 

Megtörtént a csoda. A monstrum megmozdult és nekiindult, hogy kiszimatolja az esetleges manipulációkat. Az Éva Gigi párbaj és az azt követő hatalmas felzúdulás lehetett az utolsó lökés a vizsgálódás megindítására. Persze a nem kis számú feljelentés is nyomhatott a latba…

Ezen a fórumon is sokszor téma volt már az ellenőrizhetetlen rendszer és az abból következő anomáliák. Hangyáni szkepticizmussal, de mégis bizakodóan nézünk az eljárás elébe.

Nekünk anno még azt válaszolta az RTL illetékese, hogy a szabályzatok titkosak és bár a játék és a szavazások aszerint folynak, azokat nem hozhatják nyilvánosságra. A beérkező szavazatok számát pedig szintén nem kívánták megosztani velünk. Nos most lehet, hogy mégis csak ki kell nyitniuk ama bizonyos páncélszekrényt.

Olvass tovább

 

 
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!