Jerzy a rendőrségnek dolgozott

 

Jerzy a rendőrségnek dolgozott. Ez a fantasztikus hír borzolja a VV-rajongó olvasók idegeit, amióta egy prominens bulvárlap megszellőztette ezt a különös információt.

Na fene. Titkosügynök? Fedett adórendőr? A külföldi kémszervezetek semlegesítésre szakosodott szuper földalatti csoport vezetője? Hát akkor most már minden eddigi tevékenysége teljesen más megvilágításba került. Így persze nem volt nehéz végigkonspirálnia a játékot. Még jó, hogy ez a szemfüles újságírói gárda fáradságot nem kímélve leleplezte ezt a III/III-as szörnyeteget. Így aztán nem maradunk információ nélkül, amikor a győztesről kell majd döntenünk.

Olvass tovább
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!