Nyereményjáték!

 Később akartam közölni, de nyereméynjáték lezárult, és megvannak a nyertesek. Igen, nyertesek. (erről később) Mielőtt bármit elárulnék, szeretném megköszönni, hogy várakozásomat felül múltátok, ugyanis 7 ember jelentkezett, ami ugyan nem 10, de akkor is valami. Szeretném megköszönni BekonyX -nek, hogy társszereksztője lehetek ennek a remek blognak, és egyáltalán, kösznöm az összes olvasónak, kommentelőnek, hogy egyáltalán szánt ránk időt. Tehát a nevezők lsitája: (Véletlenszerű sorrendben, és csak becenevek)

Töki
Vark
Woody
Vitya
Dae
Armando Bertolucci
Brave

Tehát nekik nagyon köszönöm hogy jelntkeztek, meglepett hogy ilyen sokan tették.
És a nyertesek, igen, nyertesek mert nem egy, hanem kettő játékot sorsoltam ki:

Brave
Armando Bertolucci

Gratulálok, kérem vegyétek fel velem a kapcsolatot a mathiasking@gmail.com emailcímen, (tudom az emailcímüket, csak ellenőrizni akrom, hogy, nézik-e egyelátalán blogot:D:D:D:D) és üzenem az összes jelentkezőnek, hogy ne csüggedjenek, nézzék a blogot rendszeresen, mert nem csak hogy jó, (:D) hanem nemsokára egy újabb nyereményjátékot fogok tartani. Addig is sok vidámságot, és kívánom nektek, hogy csak nyertesekként kerüljetek fel a blogra, nem pedig az aktuális röhögnivalóként:)
MathiaZking
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!