BPTV: Odin a boszorkány főpap

Úristen! István a transzvesztita gólya után a Budapest TV mögött megbújó X-Men központ újabb mutánst vetett be. Ő Odin, akire ránézve nem csodálkozom, hogy a skandináv istenek végül mind elpusztultak. Gyanítom Thor például saját magát verte fejbe kalapácsával, mert Odin hangja tényleg olyan mint egy középkorú homoszexuális táncdal énekessé hormonkezelés után. Kinézetre pedig a gulácsi nyugdíjasotthon Al Bano hasonmás versenyének Romina Power különdíjasa. Ez az ember akárcsak István, mindent kiolvas a kártyákból és neki is olyan tanácsai vannak, hogy leestem a kanapéról a röhögéstől.

 

Kedvencem: ha hazamegy gyújtson egy fehér gyertyát és ha nincs a közelében senki, eressze ki a fájdalmát. Én csak remélem, hogy ez nem egy óriási puki lesz mert a gyertya miatt támadhatnak pirotechnikai jellegű szakmai gondok. Egyébként a csávónak műkörmei vannak, ez gondolom összefügg - a videón sajnos nem látható- sárkányos ingjével. Amilyet utoljára a myVIPs raj csávókon láttam. Legjobb amikor betelefonál egy amatőr nyugdíjas boszorkány,aki elkezd vitatkozni Odinnal. Ez tipikusan az a néni lehet, aki a piacon a banyatankját úgy tolja maga után, hogy az mindent eltapos mint egy tigris tank a Halál ötven órájából. Végül a mester neki is azt javasolja, hogy gyújtson gyertyát. Ez a csávó a gyertyaipar megmentője, mert tényleg mindenkinek ezt a tanácsot adja. A kártyáit érdemes figyelni, mert ez szimpla magyar kártya. Szakértők majd biztos kiröhögnek, de egy tök ötös meg nyolcas és egy fázós bubiból, hogy a picsába olvassa azt ki, hogy ne vegyen most új házat?! Érdemes lesz még figyelni Odint és kíváncsian várom ki lesz új tagja az X-Men csapatnak.
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!