Lilla nem viccel

Két férfit és egy nőt keres a rendőrség annak a nőnek az ügyében, akire szombaton támadtak rá a melegfelvonulás után. Ennek kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: ellenőrizni fogják a térfigyelő kamerák felvételeit is. Az előállítottak többsége már hazamehetett, egy embert azonban az ügyészség őrizetbe vett, a gyanú szerint ugyanis betontömbbel dobott meg egy rendőrautót.

A szombaton bántalmazott nő a melegfelvonulás pólóját viselte, amikor megtámadták. A rendezvény után az Astoriánál odament hozzá több ember, akik megütötték és megrugdosták. Az ügyben három embert keres a rendőrség: két férfit és egy nőt - mondta Tafferner Éva. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeit is megvizsgálja majd. (index)

[...] Bővebben!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!