Részegen rongyolt be tankkal egy férfi a boltba borért Oroszországban

Az észak-oroszországi Murmanszki Apatity nevű településén történt az eset, amiről a Hibinform helyi hírügynökség alapján számolt be az MTI, nem sokkal azután, hogy az orosz közösségi médiában megjelent egy felvétel is a történetről. - számol be a 444.

A bolt felé több erdős területen kellett keresztülmennie, és több autót is kilapított, hogy elérje célját. A páncélozott járművet a helyi katonai iskola parkolójából nyúlta. Mikor megérkezett a célobjektumhoz - egy italkereskedéshez - behajtott a kirakaton, összezúzva az üveget, majd a törmeléken átbukdácsolva megkaparintotta az üveg bort, amiért állítása szerint elindult. A rendőrök lekapcsolták, mielőtt visszaszállhatott volna lánctalpasába. Ellenállást nem tanúsított, ami azzal is magyarázható, hogy az elkövetés idején sakál részeg volt. A hír nem számolt be áldozatokról, sem pedig arról, hogy sikerült-e meginni a rekvirált hadizsákmányt, mielőtt a hatóságok félbeszakították a tivornyát (a kurva kiskésit! - szerk.). Nem mondom, hogy próbáljátok ki otthon is, de azt hiszem ezzel az alkohollal folytatott hadviselés szintet lépett. Dicsértessék!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!