Földrengés lámpa

Egy francia művész Marseille-ben, létrehozott egy kapcsolat lámpát, amely valós időben reagál a földrengésekre.

{attachment id=1055463}

Ezt a művet úgy értelmezik, mint egy lapított planiszférát, amely a hosszúság tengelyét reprezentálja. A fény és a hangimpulzusok a földrengés helyétől függően változnak, de nagysága szerint is változik a pulzusok színe és időtartama, de a hang ereje is.

{attachment id=1055464}

A gyönyörű tárgy megjelenése mögött, a tiszta és egyszerű kialakítással, a földrengés lámpa megmutatja valódi természet erejét amikor valós időben reagál világszerte a földrengésekre fényimpulzusokkal és zavaró dübörgéssel.

{attachment id=1055465}

A mély sugárzóhoz kapcsolva a földrengés lámpa lenyűgöző zörgést fog produkálni. És tényleg! :D

{attachment id=1055466}


RSS Info
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!