e52711: laundryhepburn: digitaltos: e52711: veszelyescicusbab...



e52711:

laundryhepburn:

digitaltos:

e52711:

veszelyescicusbaba:

!!

kell

fú de felkúrtam az agyam ezen a poszton így délelőtt…

egyébként ezt az egész jelenséget nem értem. egyrészt: miért játssza valaki az agyát? hogy ő nem eszik, meg nem kér, aztán meg mégis lelopja a krumplit a tányérodról?
egy: vagy tényleg nem vagyok éhes és ülök a seggemen és nem túrok bele a másik kajájába mert az egy türhőség vagy kettő: tudom magamról, hogy más szájából kinézem az ételt típus vagyok és csakazért is rendelek egy adag hagymakarikát, mert úgyis meg fogom kívánni, ha a másik eszik. nem túl bonyi

ugyanitt: lányok, akik itt ezt tökjó ötletnek tartjátok, és támogatjátok ezt a nyomorék gyerekes magatartást, meghogy a pasi gondolodjon helyettetek is meg döntse el, hogy mégis esztek is kis sztékburit, ti amúgy felnőtt embereknek tartjátok magatokat? :D

you must be fun at parties, de hogy megnyugodj kicsit, elarulom, hogy 1. ez egy ugynevezett poenos dolog, senki nem varja el, hogy a pasija gondoskodjon rola es kepzeld, nem arrol van szo, hogy a fel kajajat megzabaljuk kerdes nelkul 2. nem csak a nok kepesek ilyen “nyomorek gyerekes” magatartasra, hanem ferfiak is 3. szerintem nem turhoseg, ha a csavom bele szeretne enni a kajamba, mert szivesen megosztok vele mindent, nem azon a harom szem krumplin fog mulni, hogy en ehen maradok-e es altalaban forditva is ezt tapasztaltam, kurvara nem zavart senkit, sot, altalaban mindenki felajanlotta magatol. de hat ez mar csak ilyen furcsa dolog, hogy a felnottek el tudjak donteni mi zavarja oket es mi nem, es szolnak, ha zavarja valami.






Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!