laundryhepburn: e52711: laundryhepburn: digitaltos: e52711: ...laundryhepburn:

e52711:

laundryhepburn:

digitaltos:

e52711:

veszelyescicusbaba:

!!

kell

fú de felkúrtam az agyam ezen a poszton így délelőtt…

egyébként ezt az egész jelenséget nem értem. egyrészt: miért játssza valaki az agyát? hogy ő nem eszik, meg nem kér, aztán meg mégis lelopja a krumplit a tányérodról?
egy: vagy tényleg nem vagyok éhes és ülök a seggemen és nem túrok bele a másik kajájába mert az egy türhőség vagy kettő: tudom magamról, hogy más szájából kinézem az ételt típus vagyok és csakazért is rendelek egy adag hagymakarikát, mert úgyis meg fogom kívánni, ha a másik eszik. nem túl bonyi

ugyanitt: lányok, akik itt ezt tökjó ötletnek tartjátok, és támogatjátok ezt a nyomorék gyerekes magatartást, meghogy a pasi gondolodjon helyettetek is meg döntse el, hogy mégis esztek is kis sztékburit, ti amúgy felnőtt embereknek tartjátok magatokat? :D

you must be fun at parties, de hogy megnyugodj kicsit, elarulom, hogy 1. ez egy ugynevezett poenos dolog, senki nem varja el, hogy a pasija gondoskodjon rola es kepzeld, nem arrol van szo, hogy a fel kajajat megzabaljuk kerdes nelkul 2. nem csak a nok kepesek ilyen “nyomorek gyerekes” magatartasra, hanem ferfiak is 3. szerintem nem turhoseg, ha a csavom bele szeretne enni a kajamba, mert szivesen megosztok vele mindent, nem azon a harom szem krumplin fog mulni, hogy en ehen maradok-e es altalaban forditva is ezt tapasztaltam, kurvara nem zavart senkit, sot, altalaban mindenki felajanlotta magatol. de hat ez mar csak ilyen furcsa dolog, hogy a felnottek el tudjak donteni mi zavarja oket es mi nem, es szolnak, ha zavarja valami.

figyu, én nem erről beszéltem. hogy megnyugodj kicsit, az egymás kajájába beleevéssel semmi bajom. én a my girlfriend is not hungry-ra reagáltam. hogy nem kell azt mondani, hogy nem vagy éhes, ha igen. te is írod, hogy “nem zavart senkit, sot altalaban mindenki felajanlotta” ez tök oké. tisztában vagyok azzal is, hogy fiúk is csinálják. csak úgy látszik, mégis inkább a lányok csinálják, hogy ez a tétel ilyen “humorosan” felkerülhetett az étlapra. az meg már csak ilyen furcsa dolog, hogy felnőttként el tudom dönteni, hogy engem ez zavarna, ha belenyúlkálnának mégis a tányéromba, miután feljánlottam és elutasították.

De egyáltalán mér kell elrontani a viccet? :(


Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!