Amikor az oltásellenes szektás végre megszívja

Tíz hónapos kislány vesztette életét alultápláltság és kiszáradás következtében, miután keresztény szülei vallásos indíttatásból visszautasították az orvosi segítséget. A házaspár, Seth Welch és Tatiana Fusari életfogytig tartó börtönt is kaphat emberölésért és kiskorú bántalmazásáért. A frissen közzétett videón látható, amint a Welch tátott szájjal, teljes döbbenettel hallgatja a felolvasott vádakat, míg felesége sírni kezd.

A hivatalos források szerint a kis Maryt besüppedt szemekkel és mellkassal találták meg kiságyában. A szülők már egy hónappal korábban észrevették a tüneteket, de vallási okokból, illetve a gyermekvédelmi szervezetektől való félememtől vezetve nem kértek orvosi segítséget. Az édesapa az oltásokat is megtagadta gyermekétől, mivel véleménye szerint “Isten felette áll a betegségeknek”, illetve:
"Ha az evolúció az erősebb túlélésében hisz, miért oltunk be mindenkit? Nem kéne hagynunk a gyengéket meghalni, és csak az erőseket hagyni élni?"

"Apuci" nagyon ügyesen tartja a száját, a sitten még jól fog neki jönni ez a mozdulat (gyakorolhatja is majd sokat a rabtársai közreműködésével). :)


RSS Info
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!