240 km-es anyahajók tartanak a Föld felé? A NASA és a kormányzatok már tudnak róla – állítják

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20190110_172856-300x169.... 300w" sizes="(max-width: 728px) 100vw, 728px" />

3 óriási, mesterséges objektum közeledik. Senki sem tudja, mik lehetnek, de célirányosan érkeznek.

Valami tart a Föld felé? Az elmúlt 10 évben egyre nagyobb számban észleltek különféle ufókat az égen, a Föld légkörében.

Ezen észlelések egy részét, mint kiderült nemrég, maga a pentagon is komolyan vette, és 20 millió dolláros költségvetésből vizsgálta is őket.

Arról azonban senki sem tudott eddig, amit nemrég belső források szivárogtatta ki a felszínre.

Eszerint az elmúlt években nem véletlen triplázódott meg az ufóészlelések száma. Ugyanis egy esemény közeleg, mely az egész Föld életét megváltoztathatja.

A NASA és a Pentagon ugyanis olyan információk birtokában van, mely 3 hihetetlenül nagy, feltehetően mesterséges struktúráról szól, melyeket a kozmosz távoli sötétjében fedeztek fel.

Két kisebb objektum mellett észleltek egy harmadik, 240 kilométer széles objektumot is.

Az előzetes adatokból az nem derült ki, hogy mik ezek, de mivel pontosan a Föld felé tartanak, és változónak tűnik a sebességük, azonnal felvetődött a mesterséges eredet is.

Jelenleg olyan mezőben haladnak, mely nem érzékelhető a Földi teleszkópok számára. A felfedezést a HAARP segítségével tették, ami nem csak az időjárás manipulálására hivatott, hanem titokban űrkutatási műveleteket is le lehet vele végezni.

A belső jelentések szerint – elég bizarr módon – az objektumok a Föld légkörét és a Föld közvetlen közelét 2019 nyarán érhetik el.

Hogy miért jöhetnek, arról megoszlanak a vélemények, mint ahogyan arról is, hogy egyáltalán ténylegesen mesterséges objektumok tartanak-e a Föld felé.

Az információk erről szólnak ugyan, de egyesek szerint könnyen lehet, hogy 3 nagyobb méretű aszteroidáról van szó. Ha valóban egy 240 km-es űrszikla közeledik, az sem jelent kisebb veszélyt, de talán elhaladhat a Föld mellett.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: avilagtitkai.com


Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!