Felpumpálják a lapos Földet

A megszállt iraki területeken folytatnak kísérleteket az amerikaiak: a kiapadt olajkutakon keresztül sűrített levegővel pumpálják a Földet.

Dr. Korelly-Besew plattygeográfus professzor szerint problémás a lapos, korong alakú Föld pumpálása. „Fennáll a veszély, hogy addig pumpálják a Földet, amíg az nem tud tovább tágulni, és kidurran. Sőt lehet, hogy a Föld addig tágul, amíg el nem éri az égbolt kristálykupoláját, és odalapítja a hegyeket, az embereket, a házakat, még a kerítéseket is!”

A folyamat mögött feltehetően a NASA és a gyíkemberek állnak, akik évszázadok óta terjesztik azt a hazugságot, miszerint a Föld gömb alakú.

Nem csak a felszín miatt aggódhatunk. Ahogy Korelly-Besew is megfogalmazta: mit jelent ez a Belső Földben élő Ősi Mesterekre nézve? A nyúlással arányosan magasabb autópályadíjat kell-e majd fizetni az Atlantiszt a tibeti Shangri-lával összekötő alagutak használatakor?

Ráadásul az összeesküvés különösen rosszul érinti a magyarokat.

„Elvileg jól járnánk Földünk agresszív gömbösítésével, hiszen Magyarország területe ezzel növekedne. Ugyanakkor az elcsatolt országrészek területe is nőne. Ezt nem hagyhatjuk!” – nyilatkozta a docens, aki szerint az eseményekre válaszul megfontolandó, hogy gránitszilárdsággal rögzítsük a Föld alakját és méretét az Alaptörvényben.

A Központi Újság nyomtatott változata innen szerezhető be.
cimlap
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!