Ma lett volna a legendás televíziós 68. születésnapja. Sokáig nem is tudta, hogy halálos beteg

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20190414_165143-300x169.jpg 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20190414_165143-768x433.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px" />

Az orvosok egyszerűen nem merték neki megmondani.

„Ma ünnepelné a 68. születésnapját Déri János, ha nem jön az a gyűlölt betegség. De jött… Ma korán kelne, a Facebook-on több száz jókívánság várná (mikor elment még híre-hamva sem volt az internetnek) aztán egész délelőtt csörögne a telefonja. Antal Imre, Bajor Imi vagy éppen Koós János hívását már hiába várná – kezdi emlékezését a neves egykori televíziósról az Újságmúzeum.

Aztán nyilatkozna is néhány jópofát a rádióban, jókat nevetne a műsorvezetővel, hogy jobb a 68 mint a 86, aztán ebédkor a gyerekei is felköszöntenék. Ő pedig ülne az asztalnál és azt mondaná magában, érdemes volt élni. De nem ez történt. Hanem jött az a gyűlölt betegség.

Sokáig nem is tudta, hogy nagy a baj. Az orvosok egyszerűen nem merték neki megmondani. Csak érezte. Aztán végül elmondták, hogy rák, műteni pedig nem lehet. Minden összeomlott.

Az egyik nap még az ünnepelt műsorvezető volt, az ösztönös, természetes, intellektuális és humoros Déri Jancsi, aztán pedig egy kétségbeesett ember, aki az életéért küzdött.

Mikor megtudta a fájdalmas, ijesztő diagnózist, túl sok embernek mondta el ahhoz, hogy ne tudja meg pillanatok alatt a fél ország. Mindenkit letaglózott a hír. Ő pedig kezdetben úgy érezte, az egy kapaszkodó, ha mások is vele éreznek, könnyebb lesz a harc. Nem volt könnyebb. A legtöbben elvonulnak és a családjuk körében várják a végét. Déri János élete utolsó felvételébe kezdett…”


Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!