Egészséges kislánynak adott életet, de 6 hét után nem érezte jól magát, és orvoshoz ment. Döbbenetes, ami kiderült

  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 333822 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /var/www/retyo.hu/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 617.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT i.* FROM aggregator_category_item ci LEFT JOIN aggregator_item i ON ci.iid = i.iid WHERE ci.cid = 6 ORDER BY i.timestamp DESC, i.iid DESC LIMIT 0, 14 in /var/www/retyo.hu/modules/aggregator/aggregator.module on line 347.

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_egeszseges-kislanynak-adot... 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_egeszseges-kislanynak-adot... 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px" />

Az orvos nem hitt a szemének.

Eliza Curby 3 hónap együtt járás után teherbe esett párjától, Bentől és 2016 elején megszülte kislányát, Charlie-t. Ben mindig is arra vágyott, hogy apa legyen, ezért majd kiugrott a bőréből a boldogságtól.

Miután a kislány megszületett és hazamentek, Eliza nem érezte magát túl jól. Mindenki nyugtatgatta, hogy majd elmúlik, hiszen jól tudják, milyen érzés újdönsült anyukának lenni, az alvásmegvonás és a fáradtság nagyon kimeríti a szervezetet.

Eliza édesanyja is egyetértett azzal, hogy legalább hat hét kell ahhoz, hogy egy frissen szült anyuka végre egy kis „levegőhöz” jusson.

De Eliza közérzete csak nem javult, érezte, hogy itt a fáradtságon kívül másról van szó.

„Csodás volt megélni az anyaság örömét, de mégis úgy éreztem, hogy egy hónappal a szülés után túlságosan is fáradt vagyok. Mindenki azt mondta nekem, hogy az alváshiány vette ki az erőmet, de valahogy nem tudtak meggyőzni. Emlékszem a pillanatra, amikor ránéztem Benre és azt mondtam neki: Azt hiszem, terhes vagyok. Ő csak nevetett rajtam.”

Pedig Elizának igaza volt. Amilyen ritka az ilyen eset, annyira igaz. Hat héttel első gyermeke születése után Eliza megint állapotos volt. De ez a terhesség valahogy más volt, mint az előző. Eliza két hét alatt négy terhességi tesztet is elvégzett, és mindegyik pozitív lett. Amikor a szülés utáni kontrollra ment, tágra nyílt szemmel nézte az ultrahangos felvételt az orvos. Hirtelen nem is tudta, hogyan mondja el, amit lát, majd hirtelen kibökte: Tudom, korai lehet még megállapítani, de úgy látom, ikreket vár.

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/4-rktkqTURBXy8wNmE2OTAzNDRhN2Vk... 150w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/4-rktkqTURBXy8wNmE2OTAzNDRhN2Vk... 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/4-rktkqTURBXy8wNmE2OTAzNDRhN2Vk... 65w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" />

Forrás: tudasfaja.com
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!