Egy talpalatnyi hely sem volt, sokan álltak egész úton, többen pedig a padlón ülve tették meg az utat

  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 333818 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /var/www/retyo.hu/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 617.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT i.* FROM aggregator_category_item ci LEFT JOIN aggregator_item i ON ci.iid = i.iid WHERE ci.cid = 6 ORDER BY i.timestamp DESC, i.iid DESC LIMIT 0, 14 in /var/www/retyo.hu/modules/aggregator/aggregator.module on line 347.

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/vonat-768x432-300x169.jpg 300w" sizes="(max-width: 768px) 100vw, 768px" />
Fotó: MTI

Az RTL Híradó tudósítása szerint pünkösdhétfőn az egyik Budapest felé tartó szerelvényen egy talpalatnyi hely sem volt, sokan álltak egész úton, többen pedig a padlón ülve tették meg az utat. A műsor egyik nézője felvételt is készített a vonaton, amin jól látható, hogy egy tűt nem lehetett volna leejteni, akkora volt a zsúfoltság. Kelenföldön több érkező utas hasonló helyzetről számolt be a híradó riporterének.

A MÁV-nál ugyanakkor állítják, felkészültek a hosszú hétvégére, országszerte forgalomban volt az összes kocsijuk. A társaság szóvivője elmondta, elsősorban a délutáni vonatokat erősítették meg a balatoni vonalakon, ezért történhetett, hogy aki délelőtt utazott vissza, nagyobb tumultust tapasztalt. Bár érkeznek a MÁV-hoz az elégedetlen utasok panaszai az állva utazás miatt, a társaság szerint így is biztonságos a közlekedés, azt semmilyen jogszabály nem tiltja.

 
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!