Hazafelé tartottunk a bevásárlásból kocsival, amikor hirtelen fulladni kezdtem – Azonnal hívtuk a mentőket, akik olyat tettek amit ezelőtt csak filmekben láttam! Osszátok!

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_4_20181212_101101-300x170.png 300w" sizes="(max-width: 640px) 100vw, 640px" />

Marx Mária osztotta meg az alábbi történetet! Jó néha ilyet is olvasni. ISMÉT A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY! Egy bevásárlás! Haza fele tartunk! Jó kedv a kocsiban!Egy pillanat alatt minden szertefoszlik!Rosszullét,félreállunk,kiszállás friss levegő!Nem használ!Fokozódó nyelési nehézség!Aztán egyre kevesebb a levegő! Sötét van már,de a látvány így is rémisztő! Telefon,mentők diszpécser!Villám kérdések, a rémülettől akadozó válaszok! Ám őt nem zökkenti ki semmi a megnyugtató hangja a pontos instrukciók jönnek át az éteren! Pontos tájékoztatás a mentő épp aktuális helyzetéről,közben nyugtat és felkészít,a várható állapot romlásra.de közben nyugtat!”Mondani fogom mit kell tenni,csak maradjon vonalban!Persze,hogy maradok!Folyamatosan érdeklődik a beteg állapotáról,s közben jó tanácsokkal lát el!A hangja megnyugtató még mindig!Aztán megérkezik a mentő s a mentő orvos kocsival!

Hallani a “megnyugtató”szirénát!Kiugranak a kocsikból jönnek,nem sokat kérdeznek,csak teszik rutinosan amit kell!Kis várakozás,a beteg már jó kezekben van! Elköszönök a diszpécsertől! A mentősök közlik kicsit jobban van a beteg és a sürgősségire viszik!Jönnek mennek az ápolók beteg hordók!Egy-egy mosoly!A váróban sok a beteg!Az események pörögnek!Már csak egy vizsgálat van hátra!Az is hamar meg van!Papírok elkészülnek,de a mi mentős gárdánk már egy új beteggel érkezik!Fiatalok,idősebb nénit hoztak!Mielőtt menne a dolgára a fiatal ember még pár kedves mondattal biztatja az idős hölgyet majd a mi betegünkhöz is oda szól kedvesen humorosan,(mert már lehet,hisz óriási a javulás)Tragikusan végződhetett volna,ha nem dolgoznak össze a diszpécserrel,ha nem cselekszenek gyorsan!Filmben láttam ilyet,tapasztalni soha élőben!Pedig létezik itt Fejér megyében!Egy percig sem voltunk egyedül a bajban!

KÖSZÖNET NEKTEK EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK!DISZPÉCSEREK,MENTŐSÖK ORVOSOK,ÁPOLOK!KÖSZÖNÖM A GYORS SZAKSZERŰ BEAVATKOZÁST,HOGY NEM HAGYTATOK MAGUNKRA 1 PERCRE SEM,A TÜRELMETEKET ÉS A MEGNYUGTATÓ MOSOLYOTOKAT!NEM TUDTÁTOK,HOGY AZ ANYUKÁT HAT GYERMEKE ÉS FÉRJE VÁRTA HAZA! ÖRÖK HÁLA NEKTEK AKIK NOV 3-ÁN A SÁRKERESZTESI ELÁGAZÓBAN MENTETTETEK ÉLETET ESTE 8 ÓRA UTÁN! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: magyarnep.me
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!