Ma a Tesco étkezdéjében egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 Ft-ot szorongatva a kezében és érdeklődött, hogy mit vehetne belőle. Szégyen, amit az eladó ekkor tett…

  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 333821 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /var/www/retyo.hu/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 617.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT i.* FROM aggregator_category_item ci LEFT JOIN aggregator_item i ON ci.iid = i.iid WHERE ci.cid = 6 ORDER BY i.timestamp DESC, i.iid DESC LIMIT 0, 14 in /var/www/retyo.hu/modules/aggregator/aggregator.module on line 347.

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_4_20181212_095042-300x159.png 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_4_20181212_095042-190x100.png 190w" sizes="(max-width: 640px) 100vw, 640px" />

Egyik olvasónk osztotta meg az alábbi történetet közösségi oldalán! Ma beültem egy kajáldába Budapesten! A sorban utánam egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 forinttal a kezében, ételt szeretett volna venni. A srác halkan alig érthetően köszönt – Kezét csókolom! – Gondolom ahogy tanították még nem volt hajléktalan! Válasz: SZEVASZ mit adjak? Kérdezgette az eladót, hogy mit tudna venni belőle, az eladó meg mint ha egy sz..r kupaccal beszélgetett volna. “1000 Ft ból? Egy csirke szárnyat, és két sütit! Ezer forintból? Mit szeretnél mást?” ( Ő az eladó aki a vevőkből él! Mert ugye neki semmi köze ahhoz ki hogy él! ) Férfi: Rendben, akkor azt kérném!

Az eladó kiszedte, és oda ( vágta ) neki hogy csak úgy csörgött. Majd a fiú fizetett és odébb leült! A ( hölgy ) rám nézett és undorral, felháborodva kifakadt hogy – Ezt hogy engedhette be az őr! Tálcámat letettem a pultra, odamentem a sráchoz, adtam neki 3000 Ft-ot és mondtam neki hogy vegyen egy normális ételt belőle! Erre az eladónak leesett az álla, kiszolgálta a srácot csendben. Én leültem, és végig hallgattam hogy beszéli a kolléga nőivel hogy, azt a pénzt neki is adhattam volna és milyen felháborító!

A srác velem egyidős volt körülbelül! Nekem: Jó napot, mit adhatok!? Neki: Szevasz, mit adjak!? Újpest Tesco azon belül MENÜ ÉTTEREM!!!! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!