A rendőrség észreveszi az ételt lopó anyukát – mikor meglátják 3 gyerekét ezt teszik

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20171119_235728-300x159.... 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20171119_235728-768x406.... 768w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20171119_235728-190x100.... 190w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px" />

Sajnálatos dolog ez, de sokan csak lopással tudnak ételhez jutni. Azt gondolhatunk róluk, amit akarunk de milyen nehéz lehet egyáltalán odáig eljutni, hogy valaki lopásra adja a fejét. De mit tegyünk akkor, ha senki sem segít?

November 5.-én a Hillsborough rendőrség a Facebook oldalán a következő történetet osztotta meg.

Sőt, azóta már hozzá is tettek a történethez, mert olyan sok reakciót kaptak a Facebook-on, amennyire nem is számítottak. Az eset november 4.-én történt és Theresa West életét örökre megváltoztatta.

Tegnap a két rendőrőrmester, Keith Bradshaw és Candace Spragins egy lopással kapcsolatban nyomoztak a Food Lion nevezetű boltban. Otthon találtak rá az elkövetőre, aki ki is fizette a 36 dollár értékű ennivalót, amit gyermekei számára vitt el fizetés nélkül.

Ez nem telhetetlenség, csak meg akarta etetni az anyuka a gyermekeit.

A -nak adott interjúban az édesanya Theresa West elmagyarázta, hogy több alkalommal keresett megoldást problémáira. De egyszer engedett a csábításnak három gyermeke érdekében. Viszont arra nem számított, hogy a rendőrség így fog reagálni.

A Hillsborough rendőrség ezt mondta az esetről:

« Igaz, hogy a rendőrök kifizettették a lopott ételt az édesanyával, de utána saját maguk hoztak ennivalót az édesanyának és családjának 140 dollár értékben. »

Az édesanya nem hitt a szemének, mikor a rendőrök megérkeztek a nagy bevásárló táskákkal. A táskák tele voltak olyan élelmiszerekkel, amit már régen nem tudott megvenni családjának.Volt benne zöldség, gyümölcs, friss hús és tejtermékek is.
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!