Az anya elhatározza, hogy egyik nap videóra veszi a gyermekeit, és egy különleges pillanatot sikerül neki rögzítenie

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/nover-es-a-testvere-300x157.jpg 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/nover-es-a-testvere-768x401.jpg 768w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/nover-es-a-testvere-1024x535.jpg 1024w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/nover-es-a-testvere-190x100.jpg 190w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px" />

Nagyon sok esetben a család gyermeke nagyon szeretné, ha szülei meglepjék egy kis testvérrel. Az idősebb testvér mindig védeni fogja a fiatalabb testvért, akitől nagyon sok szeretet kap és egy játszótársat.

Egy ideje a videóban szereplő baba a család fő szeme fénye. A család összes tagja szívesen tölti vele az idejét, mivel 9 hónapon keresztül várták, hogy világra jöjjön. A nővére is a legtöbb idejét a kicsivel tölti.

A nappali szőnyegén ülve a két kölyök nem ad semmilyen jelet arról, hogy unnák egymást. A két kislány annyira szereti egymást, hogy többször is átölelik egymást, megmutatva nekünk ennek a csodálatos kapcsolatnak a lényegét.

Mivel nagyobb, a kisbaba nővére nagyon óvatosan ér hozzá, vigyázva arra, hogy a baba ne üsse meg magát amikor felé hajol. Elegendő, hogy a kicsi szettárja karjait, hogy egy ölelést kapjon a tesótól. Mi lehet ennél gyönyörűbb? :)
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!