Minden ujjhoz köthető egy szerv – Nyomd 5 percig, hogy elmúljon a fájdalom

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20190710_160124-300x181.jpg 300w" sizes="(max-width: 580px) 100vw, 580px" />

Még mielőtt a modern egészségügy ilyen terjedelmesen kiépült volna, leginkább természetes módszerekkel próbálták enyhíteni a fájdalmakat. A gyógynövényeket és a célzott masszázst is gyakrabban hívták segítségül.
Létezik egy ősi japán gyakorlat, a Jin Shin Jyutsu, amelynek segítségével, bizonyos pontokra mért nyomásokkal a fájdalom szinte azonnal megszüntethető.

Azon az elven alapszik, miszerint a testünkben lévő energiaáramlást, néha fizikai, mentális és érzelmi gátak is lassíthatják vagy akadályozhatják. A kezekre gyakorolt nyomás bizonyos pontokon segítheti ennek az áramlásnak a zavartalanságát.

Nézzük, melyik ujj melyik szervhez köthető.

Hüvelykujj
A gyomorhoz és a léphez. Ennek az ujjnak a nyomása segít enyhíteni a hasi fájdalmakat, a fejfájást és a bőrproblémákat. Érzelmi szinten csökkenti a stresszt, az idegességet és az aggodalmaskodást.

Mutatóujj
A veséhez és a hólyaghoz. Segít enyhíteni az emésztési panaszokat, az izom-, hát- és fogfájdalmat. Lelki oldalról segít csökkenteni a félelmet és a szégyenlősséget.

Középső ujj
A májhoz és az epehólyaghoz. Hatással van a vérnyomásra, a fáradtságra, a menstruációs fájdalomra, látási és vérrel kapcsolatos problémákra. Érzelmi szinten szabályozza a haragot, hangulatingadozást, idegességet és keserűséget.

Gyűrűs ujj
A tüdőhöz és a vastagbelekhez. Segít a légzési problémákon, az emésztési rendellenességeken és a fülproblémákon. Lelki szinten segít elűzni a negativitást, a sötét gondolatokat, a félelmet az elutasítást, a szomorúságot és a depressziót.

Kisujj
A szívhez és a vékonybelekhez. A szív és a vázrendszer egészségére van jó hatással. Érzelmi szinten kezeli az önbizalomhiányt, a pesszimizmust és ez enerváltságot.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás: tudasfaja.com
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!