Hazáig gyalogolt Ausztriából egy kisemmizett magyar villanyszerelő

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/post-2222303-720x415-300x173.jpg 300w" sizes="(max-width: 720px) 100vw, 720px" />

Fotó: Pixabay

Kisemmizve hagytak magára egy magyar férfit ismerősei Ausztriában.

A villanyszerelőként dolgozó Tóth Károly Ti­bor szívességből indult el egy családdal múlt szombaton Dégről egy 350 kilométerre lévő ausztriai településre, ám 50 kilométerre a cél előtt a 38 éves férfi autója bemondta az unalmast: lerobbantak.

Ötvenezer forintot kaptam tőlük, amiből többször is tankoltam és a pályamatricákat is megvettem. A leállás után a telefonommal taxit hívtak, és közölték, nem kapom vissza, csak ha fizetek nekik húszezret. Amikor mondtam, hogy már nincs nálam annyi, kaptam egy hatalmas ütést az arcomba – mondta a Borsnak Tóth Károly Ti­bor, aki nem beszél idegen nyelveken.

Hazáig gyalogolt Ausztriából egy kisemmizett magyar villanyszerelő

A férfi iratok, telefon és pénz nélkül maradt magára. Nagy nehezen beindította autóját, de azzal csak Bécs közeléig jutott el. Onnan fél liter vízzel indult el haza Magyarországra gyalog.

A szántóföldeken haladtam egy darabig, s az autópálya szalagkorlátja mellett is sétáltam. Ekkor még a rendőrök is elfogtak, néhány óra múlva pedig útnak indítottak. A határon nem ellenőriztek, egyszerűen átsétáltam. Próbáltam közben stoppolni, de senki nem foglalkozott velem

– mesélte a lapnak a férfi, aki ételhez nem igazán, de vízhez tudott jutni.

Soprontól Győr felé haladt, ahonnan már biciklivel haladt: az árokban találta azt. A férfit közben eltűntként kezdték el keresni, Bodajknál pedig egy kamionos ismerőse szólt a családjának, hogy látta őt. Fehérvár közelében azonban, mivel nem viselt sárga mellényt és nem is volt kivilágítva, a rendőrök megállították őt, és meg is bírságolták őt 50 ezer forintra.

Nem viseltem sárga mellényt és nem voltam kivilágítva a 81-es főúton, ezért kaptam egy 50 ezres bírságot. Alig álltam a lábamon, ezért még meg is szondáztattak. Pedig a rendszerben látták, hogy eltűntként köröznek

– mondta Tóth Károly Ti­bor, aki az utolsó 35 kilométert már képtelen lett volna megtenni, de szerencsére családja addigra odaért hozzá. Tortúrája három napig tartott.

Forrás: borsonline.hu
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!