Kirúgták a konyhás nénit az iskolából, mert ingyen adott ételt egy gyereknek, aki nem tudott fizetni

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20190619_183631-300x181.jpg 300w" sizes="(max-width: 580px) 100vw, 580px" />

Kirúgták a konyhás nénit az iskolából, mert ingyen adott ételt egy gyereknek, aki nem tudott fizetni

A mai elanyagiasodott és törvényekkel, szabályokkal teli világban már akkor is bajba kerülhet az ember, ha a helyes dolgot cselekszik. Legalábbis ez történt egy New Hempshire-i iskola konyháján, amikor az egyik ott dolgozó hölgyet kirúgtak az állásából, amiért egy olyan gyereknek adott ételt, aki nem tudott fizetni érte.
Bonnie Kimball a Mascoma Valley Regionális Gimnázium étkezdéjében hagyta, hogy egy fiú 8 dollár értékű ételt vegyen magához, fizetés nélkül, azzal a megjegyzéssel, hogy szólnia kell az anyukájának, majd fizesse ki az ennivalót.

Annak ellenére, hogy a fiú másnap kifizette az ebédet, Bonnie-t elküldték. Az étel beszállító levelében azzal magyarázta az elbocsátást, hogy az illetékes menedzser szemtanúja volt, amint Bonnie „megsértette a cég pénzkezelési procedúráját, az iskola politikáját és egyezményes szabályzatát azáltal, hogy ingyen ételt osztott ki.”

A diákok és a dolgozók mind Bonnie mögött állnak, akit azért rúgtak ki, mert hagyta, hogy egy fiú 8 dollár értékű ételt vegyen magához ingyen, hogy ne maradjon éhes. Bonnie úgy gondolja, hogy helyesen cselekedett, hiszen a szülő kifizette az ebédet.

Bonnie 5 évig dolgozott a cégnek és elmondása szerint közvetlen felettese tanácsait követte, nem rendezett jelenetet, mivel a cég éppen azért versengett, hogy az iskolával meghosszabbíthassa szerződését.

Bonnie két volt munkatársa is benyújtotta felmondását tiltakozásképpen, mindamellett a többi iskolai dolgozó és a tanulók is teljes vállszélességgel kiállnak mellette.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás: tudasfaja.com
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!