A kutya kétségbeesetten próbál bejutni a gazdi autójába, aki kegyetlen módon az utcán hagyta…

A DailyMail által közzétett képek felháborítást és elutasítást keltett a szociális hálózat felhasználói körében.

A felvételen egy kutya látható, aki megpróbál bemászni a gazdája autójába, miután a férfi kitette őt a Ming-tó közelében, Kaliforniában.

A kutyus minden áron megpróbálja meggyőzni a gazdáját, hogy ne hagyja őt ott, de sikertelenül. A férfi beszáll az autóba és végül elhajt onnan. Nem számított, hogy a szegény kutya lemaradt.
A videót Stephen Sage Silver készítette, aki egy másik autóban volt, és az egész jelenetet végignézte. Azt mondta, hogy az azonosítatlan férfi megpróbálta megütni, amikor a kutyáról kérdezett.
Az eset után a videót készítő férfi feljelentette a hatóságoknál, akik megjelentek a helyszínen és az állatot egy menhelyre vitték.

Nagyon megviseli az állatot, amikor a gazdijuk, akit a legjobban szeretett elhagyja őket, és sose fogjuk megérteni, hogy ezek az emberek ezt miért teszik.
A férfi aki elhagyta ezt a kutyát törvény által meg kéne büntetni – osszátok meg, ha ti is így gondoljátok!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!