Jó hírek! IDÉN lesz egy MÁSODIK NYUGDÍJEMELÉS IS! Minden nyugdíjas megkapja! ITT van a pontos szám : Ekkora őszi emelésre számíthatnak a magyar nyugdíjasok!

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_2_20190715_091633-300x153.png 300w" sizes="(max-width: 640px) 100vw, 640px" />

A magyar gazdaságban az infláció gyorsul, a forint gyenge, a lakossági állampapírok kamatai már emelkednek – állapította meg a GKI Gazdaságkutató Zrt. friss prognózisa.

Ősszel a kormány által prognosztizáltnál gyorsabb infláció miatt várhatóan mintegy 0,5 százalékos pótlólagos nyugdíjemelés lesz – vélik a kutatók.-írja a napi.hu.

Nyugdíjkorrekció: összehívnák a költségvetési bizottságotA Demokratikus Koalíció (DK) az Országgyűlés költségvetési bizottságának rendkívüli ülését kezdeményezi a jövő évre tervezett nyugdíjkorrekció kérdésében – jelentette be Varju László, a testület elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyugdíjkorrekció: összehívnák a költségvetési bizottságotAz ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta: a Pénzügyminisztérium útjára indította a 2020-as költségvetés tervezését, és az első adatokból az látszik, hogy a kabinet “át akarja verni” a nyugdíjasokat.

Varju László kifogásolta, hogy a tárca a tavalyi zárszámadás ismerete és a bérnövekedés figyelembe vétele nélkül kezdte meg a tervezést, továbbá a nyugdíjkorrekció számításánál ezúttal sem a nyugdíjas fogyasztói kosárra vonatkozó inflációt alkalmazza. Az ellenzéki politikus szerint utóbbira azért lenne szükség, mert a nyugdíjasokat jobban érinti a krumpli, a kenyér és a gyógyszerek árának alakulása, mint például az új autók árváltozása.

A költségvetési bizottság elnöke közölte továbbá, hogy a testület rendkívüli ülésén sort kívánnak keríteni Varga Mihály pénzügyminiszter éves meghallgatására is.Megerősítette: a DK azért is küzd az európai parlamenti választáson az Európai Egyesült Államokért, hogy létrejöjjön az egységes uniós minimálnyugdíj.

atv.hu/MTI
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!