L.L. Junior összeomlott a színpadon. Nem tudta végigcsinálni
Messenger

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20191111_094630-300x181.... 300w" sizes="(max-width: 580px) 100vw, 580px" />

Abba kellett hagynia.

L.L. Junior hároméves gyermekét, Dávidkát veszítette el augusttus végén, Zuglóban érte a baleset a kicsit, elgázolták. Junior azóta újra színpadra állt, ismét dolgozik: „Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket” – mondta.

„Mióta újra fellépek, kétszer is elsírtam magam a színpadon. Amikor elkezdtem énekelni a Legszebb tévedés című dalomat, abba kellett hagynom, egyszerűen potyogni kezdett a könnyem. Nem tudtam végig énekelni, azonnal egy gyors nótával folytattuk.”

Forrás: Ripost
MessengerMi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!