Kiakadt Gáspár Evelin: „Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van…”
Messenger

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20191203_092403-300x169.jpg 300w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/1000_1_20191203_092403-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px" />

Instagramján írta ki magából dühét

Nagyon rossz ütemben viccelődött Mc Hawer, aki a Gáspár család múlt heti autóbalesete után egy Ga-Sparos poszttal tört borsot Győzikéék orra alá. A zenész védelmében azért annyit el kell mondani, hogy amikor rájött, hogy nem annyira nagy poén ilyen helyzetben viccelődni, levette a posztját. De már késő volt. Előbb Gáspár Bea reagált rá élő videójában, most pedig nagyobbik lánya, Evelin vette védelmébe családját, amikor meglátta az Mc Hawer által írt kommentet:

„Ha a te nejed, a német szeretője autójával járna úgy, hogy vele jársz még dedikálásra is, és egyébként semmi nem utal arra, hogy válnátok? Szerintem semmi furcsa nincs benne, mindenki így csinálja…” – írta a saját posztjához MC Hawer, ami végképp feltette a pontot az i-re.

Evelin Instagram oldalán osztotta ki a zenészt, amit a Ripost szúrt ki.

„Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van, meg hogy válnak a szüleim… Szánalmas, hogy mennyire sok beteg, unatkozó és szerepelni vágyó celeb van! Nem értem, az ilyen celebek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy családomat rágalmazzák” – reagált MC Hawer vádjaira Evelin.
MessengerMi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!