Megmutatták az oroszok, mekkora krátert csinál a szuperrakétája – Videón a becsapódás helyszínehttp://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/raketa-szuperraketa-1000x565.jpg 1000w, http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/raketa-szuperraketa-768x434.jpg 768w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" />

Fotó: Northfoto

„Csak azt tudom tanácsolni az agresszoroknak, hogy udvariasabban beszéljenek Oroszországgal” – írta a felvételhez az orosz Roszkozmosz űrügynökség vezetője.

Dmitrij Rogozin az orosz Roszkozmosz űrügynökség vezetője közzétett egy videót, amelyen egy hatalmas robbanási kráter látható. Rogozin szerint a videó azután készült, miután az orosz hadsereg „Sátán 2-nek” becézett Szarmat RS-28 interkontinentális ballisztikus rakétája a földben landolt a kamcsatkai tesztelésen.

Az állami vállalat vezetője hozzátette, ha egy ilyen rakéta nukleáris töltetet hordozna, egy nagyon nagy, nagyon mély radioaktív kráter maradna a becsapódás után.

“Hamarosan csaknem ötven ilyen rakéta lesz harci szolgálatban. Ezért azt tanácsoljuk az agresszoroknak, hogy udvariasabban beszéljenek Oroszországgal” – írta Rogozin a Telegramon közzétett videójához.

Szergej Karakajev, az Orosz Föderáció Stratégiai Rakéta Erőinek parancsnoka korábban azt mondta, egyetlen rakétavédelmi rendszer sem képes feltartóztatni a legújabb orosz interkontinentális ballisztikus rakétát, és ez még hosszú éveken keresztül így is marad.


Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!