A pályát tévesztett játékgyáros

Egy játékgyáros új találmánnyal rukkol elő a szabadalmi hivatalnál.

– Kérem szépen, megérkeztek a közelgő gyermeknap sztárjai: a toszócicák! – És egy 115 literes kukazsákból előhúz mindenféle plüssállatot, amelyek a hátsójuknál össze vannak varrva, mintha párosodnának. És nemcsak cicák vannak köztük, hanem mackók, kutyák, dinoszauruszok, sőt, vegyes párosok is.

A hivatalnok nagyot néz, de nyilvántartásba veszi, hiszen ez a munkája. De a találmány végül nem hódítja meg a piacot, főként azért, mert az alapanyagot mindenféle lomtalanításról összeszedett, koszos plüssállatok adták, és a varrás kivitelezése is elég igénytelen volt.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!