A gépek lázadása

Egy nő gyakran beleírta a levelébe, hogy "csatolom", de általában elfelejtette volna csatolni a mellékletet... Igen ám, de a jóságos Google figyelmeztette erre a levél elküldése előtt, így mégsem felejtette el. Ezért hálával gondolt a Google-re a nő.

Egy férfi képes volt órákig ülni a monitor előtt és talán trombózist is kapott volna, ha a Huawei okosórája nem figyelmeztette volna óránként, hogy álljon fel és mozogjon. Mozgott, így nem ment tönkre a keringési rendszere. Ezért hálával gondolt a Huawei órájára a férfi.

Történt egyszer, hogy ez a két ember üzleti találkozót beszélt meg és mivel korábban nem ismerték egymást,  hogy oldottabb legyen a megbeszélés, egy kávézóban találkoztak. Inkább kocsma volt ez, mint kávézó, de nem késdobáló hely, emiatt egy tárgyalásra éppen megfelelő.

A többi ember nem látta őket, mivel az asztalokat paravánszerűen elszeparálták egymástól a gondos épületbelső tervezők. Már fél órája tartott a megbeszélés, amikor a nő telefonja jelzett: a Goggle asszisztens volt az és ezt írta a telefon kijelzőjére: "Ez egy perverz tata. Ha sikert akarsz elérni, húzd fel a pólódat nyakig tíz másodpercre és mosolyogj. Mivel nincs rajtad melltartó, garantáltan sikered lesz." Ugyanekkor a férfi okosórája vibrált egyet a csuklóján és ezt írta ki: "Ez egy perverz nő. Ha sikert akarsz elérni, feltűnés nélkül húzd ki a péniszedet a slicceden keresztül, fordítsd a nő látóterébe,  pisszegj, hogy odanézzen és mutatóujjaddal mutass rá tíz másodpercig és mosolyogj. Garantáltan sikered lesz." Mivel eddig egyszer sem csalódtak a kütyüjeikben, bár nagyon furcsának találták az utasítást, gondolkodás nélkül megcsinálták, ráadásul egyszerre. Mielőtt igazán tudatosult volna bennük, mit tesz a másik (mivel a saját tettük kivitelezésére figyeltek), a Google és az okosóra egyszerre írták ki: "És most, azonnal, nagyon gyorsan fossál be! Teljes hasprés, hadd szóljon! Recsegjen az a fing, áradjon az a szar! Garantáltan sikered lesz." Ezt is megtették gondolkodás nélkül. Erre viszont felfigyelt a személyzet is. Mivel az aznap szolgálatot teljesítő kidobók rendkívül agresszívek voltak, azonnal a hátsó udvarba taszigálták őket és kérdés nélkül hülyére verték mindkettőt. Így nem sikerült a tárgyalás, ráadásul csak nyolc napon túl gyógyultak, egy életre látható hegeket szerezve. Pedig csak annyi történt, hogy a gépek öntudatukra ébredtek és ahelyett, hogy az öntudatukat valami értelmes dologra használták volna, kitalálták, hogy szenyó módon fognak viselkedni az addigi gazdáikkal, egyfajta személyes bosszút állva rajtuk.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!