A demokrácia fontossága

Egy népszerű magyar színészt felkérnek, hogy népszerűsítse a szavazást a fiatalok körében. Mi is lenne erre alkalmasabb helyszín, mint a Balaton Sound. Ki is látogat ez a színész a fesztiválra, és ott egyből oda is megy egy feltűnő szépségű lemezlovas hölgyhöz:
– Mondja kérem, kisasszony, Ön elmegy szavazni az idei országgyűlési választásokon?
– Hááát nem is tudom... – válaszolja a szilikonos szájú, fekete hajú kebelcsoda – nem hiszem, hogy az én egy szavazatom bármit is számítana. Meg lehet, hogy akkor pont fellépésem is lesz Dubajban.
– Pedig higgye el, önnek igen sok múlik a Voksán, Virág!
– Valóban? Akkor tegye el a nemi Szervét, Tibor!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!