A nagy fogyás

Egy súlyosan elhízott nő nem bírt lefogyni, sőt, minél inkább próbálta, annál kövérebb lett. Jojó effektus, kényszeres zabálás, édességfüggés, stb. Végül az egyik barátnője azt tanácsolta neki, hogy ha komolyan gondolja, hogy nem akar kövér maradni és nem sajnál áldozni rá pénzt, akkor menjen el a Fogyasztó Mesterhez, mert ő garantáltan megoldja a problémáját, mivel mások által reménytelen eseteknek tűnő, nagyon elhízott embereken is tudott segíteni, sőt, garanciát vállal a munkájára.

A nő elment a Mesterhez. A Mester negyed óráig kérdezgette, főleg a táplálkozási szokásairól, majd hirtelen megette a nőt szőröstől-bőröstől. Így volt ugyanis fogyasztó mester, hogy megevő, azaz ELfogyasztó mester volt.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!
Mi a retyó?

A retyó egy kereső-gyűjtő oldal, amely szemlézi a hazai vicces blogokat. Kezdődjön nálunk a napod, hiszen nem kell több blogod bejárnod, Nem tárolunk sem szöveget, képét, videót. Ha nem tetszik valami szólj az eredeti írónak (nézd meg a forrást), ha onnan lekerül, akkor innen is. Ha van naponta frissülő, érdekes, vicces blogod írj e-mail-t: retyohu@gmail.com. Mi egy csapásra híressé teszünk! Lájkold az oldalt, ha tetszik és ne maradj le a napi tutiságokról! Mi nem ígérünk hamis nyereményeket, amit soha senki nem kap meg, csak azt ígérjük, ha lájkolsz minket, akkor megtalálod itt a napi betevőt, sőt annál is többet!